Reiki 1 cursus

Iedereen kan met Reiki leren werken. De basistechniek van Reiki is handoplegging. Tijdens Reiki 1 wordt je afgestemd op Reiki energie. Na een inwijding in de eerste graad kan je werken met Reiki-energie, deze gebruiken voor jezelf of anderen door de handen op te leggen.

Reiki is naast een geneeswijze ook een geestelijk pad. Wanneer je een inwijding in Reiki ondergaat gebeurt er meer dan alleen een afstemming op Reiki-energie, je begint aan een nieuwe fase in je leven waarin je oude patronen, gewoontes en blokkades los laat.
Bij een inwijding worden de energiekanalen in je lichaam en in je aura schoongespoeld en geopend. Blokkades worden hierbij losgemaakt, zodat ze kunnen worden verwerkt en opgelost. Een inwijding heeft daardoor tevens een krachtige genezende werking.

Reiki 1 (Usui)

Tijdens de eerste inwijding wordt je afgestemd op Reiki energie. Na een inwijding in de eerste graad kan je werken met Reiki-energie, deze gebruiken voor jezelf of anderen door je handen op te behandelen plek te leggen.

Wat leer je

  • Wat is Reiki?
  • Hoe werkt Reiki?
  • De 5 leefregels van Reiki
  • Posities en functies van de chakra’s
  • Korte zelfbehandeling (ook te gebruiken voor anderen)
  • Uitgebreidere zelfbehandeling (ook te gebruiken voor anderen)
  • Behandelen van volwassenen
  • Behandelen van kinderen
  • Behandelen van dieren
  • Behandelen van planten


Een volledige cursus Reiki 1 (inclusief certificaat) kost €250,- en duurt ongeveer 5 uur. Dit is inclusief inwijding, een naslagwerk en het certificaat. Als je vervolgens behandelingen gaat aanbieden kan je deze cursus terugverdienen met 5 behandelingen. Deze cursus kan je online volgen of in Enschede.

Alleen zelfhealing

Als je alleen jezelf wil leren behandelen kan ik je ook alleen een inwijding geven en de zelfbehandeling leren. We zijn dan ongeveer 2,5 uur bezig. Dit kost €150,- en is exclusief certificaat. Je bespaart dit bedrag op behandelingen die je anders in zou kopen en bent daardoor uiteindelijk goedkoper uit. Eventueel kan je op een later moment nog een aanvulling volgen om anderen te leren behandelen.

Aanvullende cursussen

De cursus energetische healing geeft je een goede basis voor het beschermen van jezelf tijdens behandelingen. Deze cursus kan je direct na Reiki 1 volgen.
Na 1,5 maand kan je Reiki 2 volgen. Hiermee kan je behalve op fysiek niveau ook op mentaal en emotioneel niveau werken.


Reviews

Cursus Reiki 1 en Reiki 2

8 mei 2024

Reiki 1 ging heel goed waar ik veel lichamelijke klachten heb mogen loslaten , ook op emotioneel gebied veel mogen healen .

Op materieel gebied heel veel mogen meemaken maar uiteindelijk begreep ik de boodschap daarover .

Reiki 2 was meer dan alleen materiële lichamelijke klachten dit ging over mij als persoon hoe mensen me zagen en zien en hoe ik daar tegenover sta en ben , heb meer rust in mezelf ik accepteer de dingen zoals ze zijn , heb bijna of helemaal geen paniek aanvallen meer , voel me meer op mijn gemak

In de begin was vooral werken aan mijn moeheid vooral dat maar naarmate de tijd verstrijkt gaat het beter af

Heb steeds meer dromen en visioenen

Daarbij legt Willianne alles goed uit , en ze neemt echt de tijd om door te zetten , ze straalt rust uit en dat heb ik ook bereikt .

Heb Reiki 1&2 gedaan ✅ en ben blij dat ik het heb gedaan het heeft me als mens verder gebracht.

Avatar for Maira
Maira

Heb mezelf weer aardig teruggevonden.

8 mei 2024

Na zoveel therapieën, reiki’s, hypnose enz te hebben gehad die mij niet veel deden, kwam ik bij Alois training en coaching uit. Ik heb heel veel pech in m’n leven gehad, met werk, te vroeg overleden dierbaren en in de liefde. Nadat ik in contact met Wilianne ben gekomen heeft zij gevoeld dat er een familievloek in mijn familie heerst. Ze heeft op mij de behandelingen uitgevoerd ( 2x ) Dit was een heftige maar mooie gewaarwording. Eerst voelde ik me erg moe en emotioneel. En had ik nog best tijd nodig om te herstellen. Maar toen gebeurde het, de weken daarna ging het licht steeds meer voor mij schijnen. De mensen werden aardiger, minder vijandelijker, ook durfde ik meer beslissingen voor mezelf te nemen en ook wat wel en niet meer goed voelt voor mij krijg ik in de gaten. Daarnaast ben ik gestapt uit een zeer toxische werkomgeving na 6 jaar en kreeg ik de kans om mijn droombaan waar te maken. In de liefde durf ik mezelf nog niet helemaal te geven, daar boek ik nog een behandeling voor om van mijn angsten af te komen. Na jarenlang me erg eenzaam te voelen met veel pech durf ik nu wel te zeggen dat dit de juiste weg was geweest bij Alois. Ik ben Wilianne dan ook heel erg dankbaar want ik hoor zelfs van mensen om me heen dat ik er beter, niet gestresst meer en gezonder eruit zie! Wilianne daar voor hartelijke dank!

Avatar for Marja
Marja