Reiki cursus (1 en 2)

Iedereen kan met Reiki leren werken. De basistechniek van Reiki is handoplegging. Tijdens Reiki 1 wordt je afgestemd op Reiki energie. Na een inwijding in de eerste graad kan je werken met Reiki-energie, deze gebruiken voor jezelf of anderen door de handen op te leggen. Tijdens de tweede inwijding wordt je kracht vergroot en wordt je afgestemd op de bijbehorende symbolen en mantra´s. Hiermee kan je behalve op fysiek niveau ook op mentaal en emotioneel niveau werken.

Reiki is naast een geneeswijze ook een geestelijk pad. Wanneer je een inwijding in Reiki ondergaat gebeurt er meer dan alleen een afstemming op Reiki-energie, je begint aan een nieuwe fase in je leven waarin je oude patronen, gewoontes en blokkades kunt loslaten.
Bij een inwijding worden de energiekanalen in ons lichaam en onze aura schoongespoeld en geopend. Een inwijding heeft daardoor ook een krachtige genezende werking. Blokkades in aura en chakra’s worden door een Reiki inwijding losgemaakt, zodat ze kunnen worden verwerkt en opgelost.

Een volledige cursus Reiki 1 (inclusief certificaat) kost €300,- en kan ik je in ongeveer 5 uur leren. Dit is inclusief inwijding, uitleg zelfhealing en uitleg behandeling van anderen. Mocht er een 2de persoon de cursus volgen dan kan de prijs wat omlaag en zijn we ongeveer 6 uur bezig.

Als je alleen jezelf wil leren behandelen kan ik je ook alleen een inwijding geven en de zelfbehandeling leren. We zijn dan ongeveer 2,5 uur bezig. Deze cursus kost €150,- en is exclusief certificaat. Eventueel kan je op een later moment nog een aanvulling volgen om anderen te leren behandelen.