Familievloek opheffen

Voor wie?

Je hebt een of meer van onderstaande klachten

  • Meer pech in het leven dan anderen.
  • Meer ongelukjes of ongelukken.
  • Gezondheidsklachten of een slechte weerstand.
  • Vermoeidheidsklachten of vaak vermoeid wakker worden.
  • Moeite om aan voldoende inkomen te komen.
  • Wat je ook doet je lijkt maar niet vooruit te komen in het leven.
  • Het gevoel dat je er alleen toe doet als je anderen helpt of gelukkig maakt.
  • Moeite om bij je gevoel te komen.
  • Het lijkt alsof je niet gelukkig mag/kan zijn.
  • Het gevoel dat je aan het overleven bent.

Dan kan het zijn dan je belast bent met een familievloek (ook wel generatievloek, voorouderlijke vloek of familieban genoemd). Deze vloek gaat op zoek naar jouw zwakke plekken (achilleshiel) en gaat je van daar uit tegen werken.

Als je twijfelt of je belast bent met een familievloek stuur dan een mailtje naar mail@alois-coaching.nl en vermeld hierin je volledige naam. Ik kan dan invoelen of je belast bent met een familievloek.

Wat is een familievloek en hoe kom je er aan?

Familievloeken zijn ontstaan rond de 18de eeuw toen het nog not done was om te trouwen met iemand van een ander geloof. Stellen die van hun familie niet samen mochten zijn vertrokken rond die tijd regelmatig naar de steden waar meer vrijheid was en ze wel samen konden leven. De priesters uit die tijd spraken een vloek over deze stellen uit (voor eeuwig verbannen of vervloekt). Een vloek uitgesproken door alleen een priester is niet zo sterk, maar de priester moedigde ook familieleden aan om deze vloek te herhalen. Als een vloek door de eigen familie word uitgesproken word het een krachtige vloek, een familievloek.
Helaas kleeft deze vloek niet alleen aan de oorspronkelijke persoon waar die over uitgesproken is maar wordt een familievloek ook doorgegeven aan volgende generaties. Hierdoor lopen er nog steeds veel mensen met familievloeken rond zonder dat ze dit weten.
Meestal slaat een familievloek een generatie over en heb je deze dus van een opa of oma geërfd. Vaak is dit een opa of oma waar je een sterke band mee ervaart, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Ook draag je deze vloek vanaf je geboorte bij je. Dit vraagt veel je en hierdoor ontwikkel je op den duur fysieke, emotionele en/of mentale klachten.
Mensen die belast zijn met een familievloek trekken vaak ook een partner aan met een familievloek. Daarnaast kunnen partners en familieleden ook hinder ondervinden van een vloek doordat ze proberen te helpen bij jouw klachten of pech of hier zelf ook door geraakt worden.

Hoe kom je van een familievloek af?

Sommige mensen ontwikkelen een goede strategie of kracht om een familievloek in bedwang te houden. Bijvoorbeeld door veel doorzettingsvermogen te ontwikkelen. Ook dit kost veel energie maar beperkt vaak wel de schade van een familievloek.

Wat je vanaf nu kan doen is bij iedere tegenslag, pech, gezondheidsklachten, etc jezelf er aan helpen herinneren dat dit komt door de familievloek. Probeer om het je niet te veel aan te trekken, laat het langs je heen gaan/ van je afglijden. Waarschijnlijk heeft het dan al minder invloed op je.

Maar hoe fijn zou het zijn als je de tegenwerking van de vloek niet meer hebt en je kracht en energie voor positieve dingen in kan zetten? Een familievloek is niet te verwijderen, maar kan wel getransformeerd worden naar een bescherming. Dit omkeren van de vloek werkt door in je hele familielijn. Dus als jouw opa of oma met familievloek nog leeft dan wordt de vloek voor jullie beiden getransformeerd. Ook heb je hierna geen kans meer om de vloek door te geven aan je kinderen of kleinkinderen.

Als je vermoedt (of twijfelt) dat je belast bent met een familievloek stuur dan een mailtje naar mail@alois-coaching.nl en vermeld hierin je volledige naam. Ik zal dan invoelen of je inderdaad belast bent met een familievloek.
Na betaling van €40,- kan ik de familievloek voor je omkeren zodat je hier geen hinder meer van hebt. Dit is een afstandsbehandeling waarbij ik de vloek omkeer naar een bescherming, een stukje heling geef omdat je de vloek zo lang bij je gedragen hebt en meestal krijg ik ook nog wat aandachtspunten/tips door.

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden (per sms of mail). Bij later annuleren worden de kosten van een sessie in rekening gebracht.