Over AloisWaarom ik doe wat ik doe

Zoals veel coaches help ik mensen graag met de inzichten die mijzelf vooruit hebben geholpen. In mijn geval leer ik mensen een methode aan die ik ontwikkelde na een jarenlange worsteling met mijn gezondheid.

Tot die tijd had ik voor mijn klachten het medische circuit doorlopen, meerdere alternatieve behandelingen geprobeerd en ik het proberen op te lossen d.m.v. zelfontwikkeling. Toch ging mijn gezondheid achteruit i.p.v. vooruit. Het gevolg was wanhoop en het gevoel dat niemand in staat was me te helpen.

Ondanks alles ging ik aan de slag met oefeningen die op enig moment verlichting of verbetering hadden gegeven. Tijdens een van deze oefeningen kreeg ik een ingeving om de oefening aan te passen. Door deze aanpassing kan ik vragen aan mijn intuïtie stellen.

Ik probeerde mijn nieuwe techniek eerst uit met de meubels en spullen in de woonkamer. Alles waar ik een negatieve reactie op kreeg verwijderde ik. Toen ik klaar was voelde ik me lichter en energieker. Ook voelde de woonkamer verrassend prettig aan, net zo fris als na een voorjaarsschoonmaak.

Vervolgens paste ik de techniek een tijd lang toe op alle keuzes rond mijn gezondheid. Vaak was mijn hoofd het niet eens met de antwoorden en probeerde in te grijpen, maar doordat ik besloot mijn intuïtie een kans te geven merkte ik na een tijdje grote verbeteringen.

Mijn methode blijkt een zeer nuttige tool te zijn die ik nog regelmatig gebruik. Dat gun ik anderen ook. Daarom ben ik coach geworden, om anderen te helpen ook met hun intuïtie te leren communiceren.