Akasha healing

De Akasha kronieken zijn een soort archief waarin van iedereen informatie aanwezig is over zijn/haar ziel, levensreis en vorige/parallelle levens. Het omvat heden, verleden en toekomst. Iedereen heeft zijn eigen kroniek. Bij een Akasha healing werk ik samen met jouw Akasha kronieken. Ik sla energetisch een brug naar jouw kronieken, vertel waar je tegen aan loopt en vraag om inzicht, kennis en heling.

Tijdens een Akasha healing werk ik volledig op afstand zodat ik me optimaal kan concentreren op de kronieken. Van te voren vraag ik je op te schrijven waar je tegenaan loopt, wanneer dit begonnen is en wat je hierbij ervaart.

Het wisselt per persoon wat je tijdens de behandeling voelt. De een voelt weinig de ander voelt veel gebeuren (vooral hooggevoelige mensen). Soms voel je de plek die behandeld wordt (bijvoorbeeld bij het behandelen van een lichamelijke klacht), veel mensen voelen energie stromen en soms ervaar je misselijkheid of een borrelende buik op het moment dat er wat los komt.

Een Akasha healing kost €40,- per keer en duurt ongeveer 45 minuten. Je ontvangt van te voren een factuur voor de betaling.
Het is niet mogelijk om van te voren in te schatten hoeveel behandelingen er nodig zijn. Het is mogelijk om na iedere behandeling te stoppen, je zit niet aan een traject vast.

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden (per sms of mail). Bij later annuleren worden de kosten van een sessie in rekening gebracht.

Een healing kan een aantal dagen doorwerken, afhankelijk van hoe gevoelig je lichaam is. het kan zijn dat je daardoor wat vermoeid ben, dat je emotioneel wat uit balans bent, veel droomt of dat je lichaam afvalstoffen afvoert (bijvoorbeeld diarree, zweten, extra vaak naar de wc moeten). Dit komt doordat er blokkades worden opgeheven of omdat er ruimte komt om iets te verwerken. Je kan dit ondersteunen door het de tijd te geven, door tijd voor jezelf te nemen en door mildheid naar jezelf toe. Ook helpt het om veel in de natuur te zijn, te mediteren, op je ademhaling te letten en gezond te eten en drinken.


Contact    Bericht

    *verplichte velden
    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.