Akasha healing

Transformeer hardnekkige patronen

Ervaar je blokkades of hardnekkige patronen op fysiek, emotioneel of spiritueel niveau? Met een Akasha Healing transformeer ik, samen met de kronieken, diepgewortelde blokkades, belemmeringen en patronen die je persoonlijke groei en welzijn in de weg staan.

Klachten waarbij een Akasha healing kan helpen:

 • Gezondheidsklachten
 • Eenzaamheid
 • Hardnekkige patronen in je leven
 • Je niet thuis voelen op de plek waar je woont
 • Depressieve gedachten
 • Financiële problemen
 • Moeite om langdurige contacten op te bouwen
 • Relatieproblemen

De Akasha kronieken

De Akasha kronieken zijn een soort persoonlijk archief waarin jouw informatie aanwezig is over jouw ziel, levensreis en vorige/parallelle levens. Het omvat heden, verleden en toekomst. Iedereen heeft zijn eigen kroniek. Bij een Akasha healing werk ik samen met jouw Akasha kronieken. Ik sla energetisch een brug naar jouw kronieken, vertel waar je tegen aan loopt en vraag om inzicht, kennis en heling.

Tijdens de healing werk ik samen met jouw meesters, leraren en dierbaren uit de kronieken. Daarnaast gebruik ik mijn intuïtie, helende intentie en verschillende beschermende technieken. Samen proberen we om blokkades en stagnatie in je energieveld te identificeren en vrij te maken en diepere niveaus van heling en transformatie te bereiken. Dit kunnen energetische blokkades zijn die zijn ontstaan door negatieve overtuigingen, trauma’s, onverwerkte emoties of andere belemmerende patronen.

Tijdens de Akasha reading/healing vraag ik aan jouw meesteres, leraren en dierbaren om informatie en heling. De informatie krijg ik soms wel, soms niet. Het komt ook voor dat je zelf deze informatie ontvangt maar dat die mij overslaat. Wel zal er altijd een stukje heling plaatsvinden.

De Akasha Kronieken zullen je nooit informatie geven waar je nog niet aan toe bent. Ze helpen je vooral om de lessen te leren die je moet leren, soms door anders tegen iets aan te kijken, soms door informatie te geven.

De voordelen van Akasha Healing:

 • Diepe heling: Akasha Healing werkt op een diep niveau, waardoor heling mogelijk is op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het opent de deur naar diepgaande transformatie en brengt balans en harmonie in je hele wezen.
 • Bevrijding van blokkades: Door het vrijmaken van blokkades in je energieveld kun je oude patronen, beperkende overtuigingen en emotionele ballast loslaten. Dit opent de weg naar meer zelfbewustzijn, groei en persoonlijke kracht.
 • Verbinding met je zielsessentie: Akasha Healing helpt je om een diepere verbinding met jezelf te ervaren en toegang te krijgen tot de wijsheid en leiding van je ziel. Het ondersteunt je bij het ontdekken en belichamen van je authentieke zelf.
 • Innerlijke rust en welzijn: Door het opruimen van energetische blokkades en het herstellen van de balans in je energieveld, kun je een diep gevoel van innerlijke rust, harmonie en welzijn ervaren.

De healing/reading

Tijdens een Akasha healing werk ik volledig op afstand zodat ik me optimaal kan concentreren op de kronieken. Van te voren vraag ik je op te schrijven waar je tegenaan loopt, , wat dit met je doet (ook emotioneel), wanneer dit begonnen is en wie er verder bij betrokken zijn. Deze informatie lees ik dan tijdens de behandeling voor. Je hoeft daarna niet meer actief betrokken te zijn bij de behandeling maar het kan wel zijn dat je er iets van voelt of dat je informatie doorkrijgt daarom vraag ik je wel om even rustig te zitten of iets rustigs te doen (zoals een afwasje doen of puzzelen, iets dat weinig van je vraagt).

Tijdens de healing maak ik eerst op afstand contact met jou en daarna met jouw kronieken. Ik vraag de kronieken eerst om een algeheel stukje healing en lees daarna jouw informatie voor. Daarna kijk ik of een van ons informatie door kan krijgen over waarom dit probleem er is en of we het al op kunnen lossen of dat er eerst nog iets anders nodig is (dat je er bijvoorbeeld eerst nog iets van moet leren). Ik vraag ook altijd om dat te helen wat er al geheeld kan worden. Ik kan dus niet beloven dat je probleem daarna opgelost is.
Na de behandeling mail ik je ook de informatie die ik zelf het doorgekregen.

Het wisselt per persoon wat je tijdens de behandeling voelt. De een voelt weinig de ander voelt veel gebeuren (vooral hooggevoelige mensen). Soms voel je de plek die behandeld wordt (bijvoorbeeld bij het behandelen van een lichamelijke klacht), veel mensen voelen energie stromen en soms ervaar je misselijkheid of een borrelende buik op het moment dat er wat los komt.

Na de Akasha healing

Een healing kan een aantal dagen doorwerken, afhankelijk van hoe gevoelig je lichaam is. het kan zijn dat je daardoor wat vermoeid ben, dat je emotioneel wat uit balans bent, veel droomt of dat je lichaam afvalstoffen afvoert (bijvoorbeeld diarree, zweten, extra vaak naar de wc moeten). Dit komt doordat er blokkades worden opgeheven of omdat er ruimte komt om iets te verwerken. Je kan dit ondersteunen door het de tijd te geven, door tijd voor jezelf te nemen en door mildheid naar jezelf toe. Ook helpt het om veel in de natuur te zijn, te mediteren, op je ademhaling te letten en gezond te eten en drinken.

Overige informatie

Een behandeling kost €60,- per keer.
Het is niet mogelijk om van te voren in te schatten hoeveel behandelingen er nodig zijn. Het is mogelijk om na iedere behandeling te stoppen, je zit niet aan een traject vast.

Je ontvangt de betaalgegevens per mail.
Na de betaling ontvang je een linkje waarmee je je eigen behandeling in kan plannen.
Afspraken kunnen uitsluitend overdag ingepland worden tussen 10 en 17 uur
Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten inclusief mijn eigen voorbereidingstijd.

Ontdek de transformerende kracht van Akasha Healing en maak een reis naar diepe heling en persoonlijke transformatie. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en begin je reis naar een leven vol vitaliteit, balans en vervulling.

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden (per sms of mail). Bij later annuleren worden de kosten van een sessie in rekening gebracht.


Contact  Bericht

  *verplichte velden
  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de huis.