Akasha healing

De Akasha kronieken zijn een soort archief waarin van iedereen informatie aanwezig is over zijn/haar ziel, levensreis en vorige/parallelle levens. Het omvat heden, verleden en toekomst. Iedereen heeft zijn eigen kroniek. Bij een Akasha healing werk ik samen met jouw Akasha kronieken. Ik sla energetisch een brug naar jouw kronieken, vertel waar je tegen aan loopt en vraag om inzicht, kennis en heling.

Klachten waarbij een Akasha healing kan helpen:

 • Gezondheidsklachten
 • Eenzaamheid
 • Hardnekkige patronen in je leven
 • Je niet thuis voelen op de plek waar je woont
 • Depressieve gedachten
 • Financiële problemen
 • Moeite om langdurige contacten op te bouwen
 • Relatieproblemen

De healing/reading

Tijdens een Akasha healing werk ik volledig op afstand zodat ik me optimaal kan concentreren op de kronieken. Van te voren vraag ik je op te schrijven waar je tegenaan loopt, wanneer dit begonnen is en wat je hierbij ervaart. Tijdens de Akasha reading/healing vraag ik aan de kronieken om informatie en heling. De informatie krijg ik soms wel, soms niet. Het komt ook voor dat je zelf deze informatie ontvangt maar dat die mij overslaat. Wel zal er altijd een stukje heling plaatsvinden.

De Akasha Kronieken zullen je nooit informatie geven waar je nog niet aan toe bent. Ze helpen je vooral om de lessen te leren die je moet leren, soms door anders tegen iets aan te kijken, soms door informatie te geven.

Het wisselt per persoon wat je tijdens de behandeling voelt. De een voelt weinig de ander voelt veel gebeuren (vooral hooggevoelige mensen). Soms voel je de plek die behandeld wordt (bijvoorbeeld bij het behandelen van een lichamelijke klacht), veel mensen voelen energie stromen en soms ervaar je misselijkheid of een borrelende buik op het moment dat er wat los komt.

Na de Akasha healing

Een healing kan een aantal dagen doorwerken, afhankelijk van hoe gevoelig je lichaam is. het kan zijn dat je daardoor wat vermoeid ben, dat je emotioneel wat uit balans bent, veel droomt of dat je lichaam afvalstoffen afvoert (bijvoorbeeld diarree, zweten, extra vaak naar de wc moeten). Dit komt doordat er blokkades worden opgeheven of omdat er ruimte komt om iets te verwerken. Je kan dit ondersteunen door het de tijd te geven, door tijd voor jezelf te nemen en door mildheid naar jezelf toe. Ook helpt het om veel in de natuur te zijn, te mediteren, op je ademhaling te letten en gezond te eten en drinken.

Overige informatie

Een behandeling kost €50,- per keer.
Het is niet mogelijk om van te voren in te schatten hoeveel behandelingen er nodig zijn. Het is mogelijk om na iedere behandeling te stoppen, je zit niet aan een traject vast.

Je ontvangt de betaalgegevens per mail.
Na de betaling ontvang je een linkje waarmee je je eigen behandeling in kan plannen.
Afspraken kunnen uitsluitend overdag ingepland worden tussen 10 en 17 uur
Een behandeling duurt tussen de 45 en 60 minuten inclusief mijn eigen voorbereidingstijd.

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden (per sms of mail). Bij later annuleren worden de kosten van een sessie in rekening gebracht.


Contact  Bericht

  *verplichte velden
  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.