Akasha healing

Transformeer hardnekkige patronen

Ervaar je blokkades of hardnekkige patronen op fysiek, emotioneel of spiritueel niveau? Met een Akasha Healing transformeer ik, samen met de kronieken, diepgewortelde blokkades, belemmeringen en patronen die je persoonlijke groei en welzijn in de weg staan.

Klachten waarbij een Akasha healing kan helpen:

 • Gezondheidsklachten
 • Eenzaamheid
 • Hardnekkige patronen in je leven
 • Je niet thuis voelen op de plek waar je woont
 • Depressieve gedachten
 • Financiële problemen
 • Moeite om langdurige contacten op te bouwen
 • Relatieproblemen

De Akasha kronieken

De Akasha kronieken zijn een soort persoonlijk archief waarin jouw informatie aanwezig is over jouw ziel, levensreis en vorige/parallelle levens. Het omvat heden, verleden en toekomst. Iedereen heeft zijn eigen kroniek. Bij een Akasha healing werk ik samen met jouw Akasha kronieken. Ik sla energetisch een brug naar jouw kronieken, vertel waar je tegen aan loopt en vraag om inzicht, kennis en heling.

Tijdens de healing werk ik samen met jouw meesters, leraren en dierbaren uit de kronieken. Daarnaast gebruik ik mijn intuïtie, helende intentie en verschillende beschermende technieken. Samen proberen we om blokkades en stagnatie in je energieveld te identificeren en vrij te maken en diepere niveaus van heling en transformatie te bereiken. Dit kunnen energetische blokkades zijn die zijn ontstaan door negatieve overtuigingen, trauma’s, onverwerkte emoties of andere belemmerende patronen.

Tijdens de Akasha reading/healing vraag ik aan jouw meesteres, leraren en dierbaren om informatie en heling. De informatie krijg ik soms wel, soms niet. Het komt ook voor dat je zelf deze informatie ontvangt maar dat die mij overslaat. Wel zal er altijd een stukje heling plaatsvinden.

De Akasha Kronieken zullen je nooit informatie geven waar je nog niet aan toe bent. Ze helpen je vooral om de lessen te leren die je moet leren, soms door anders tegen iets aan te kijken, soms door informatie te geven.

De voordelen van Akasha Healing:

 • Diepe heling: Akasha Healing werkt op een diep niveau, waardoor heling mogelijk is op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het opent de deur naar diepgaande transformatie en brengt balans en harmonie in je hele wezen.
 • Bevrijding van blokkades: Door het vrijmaken van blokkades in je energieveld kun je oude patronen, beperkende overtuigingen en emotionele ballast loslaten. Dit opent de weg naar meer zelfbewustzijn, groei en persoonlijke kracht.
 • Verbinding met je zielsessentie: Akasha Healing helpt je om een diepere verbinding met jezelf te ervaren en toegang te krijgen tot de wijsheid en leiding van je ziel. Het ondersteunt je bij het ontdekken en belichamen van je authentieke zelf.
 • Innerlijke rust en welzijn: Door het opruimen van energetische blokkades en het herstellen van de balans in je energieveld, kun je een diep gevoel van innerlijke rust, harmonie en welzijn ervaren.

De healing/reading

Tijdens een Akasha healing werk ik volledig op afstand zodat ik me optimaal kan concentreren op de kronieken. Van te voren vraag ik je op te schrijven waar je tegenaan loopt, , wat dit met je doet (ook emotioneel), wanneer dit begonnen is en wie er verder bij betrokken zijn. Deze informatie lees ik dan tijdens de behandeling voor. Je hoeft daarna niet meer actief betrokken te zijn bij de behandeling maar het kan wel zijn dat je er iets van voelt of dat je informatie doorkrijgt daarom vraag ik je wel om even rustig te zitten of iets rustigs te doen (zoals een afwasje doen of puzzelen, iets dat weinig van je vraagt).

Tijdens de healing maak ik eerst op afstand contact met jou en daarna met jouw kronieken. Ik vraag de kronieken eerst om een algeheel stukje healing en lees daarna jouw informatie voor. Daarna kijk ik of een van ons informatie door kan krijgen over waarom dit probleem er is en of we het al op kunnen lossen of dat er eerst nog iets anders nodig is (dat je er bijvoorbeeld eerst nog iets van moet leren). Ik vraag ook altijd om dat te helen wat er al geheeld kan worden. Ik kan dus niet beloven dat je probleem daarna opgelost is.
Na de behandeling mail ik je ook de informatie die ik zelf het doorgekregen.

Het wisselt per persoon wat je tijdens de behandeling voelt. De een voelt weinig de ander voelt veel gebeuren (vooral hooggevoelige mensen). Soms voel je de plek die behandeld wordt (bijvoorbeeld bij het behandelen van een lichamelijke klacht), veel mensen voelen energie stromen en soms ervaar je misselijkheid of een borrelende buik op het moment dat er wat los komt.

Na de Akasha healing

Een healing kan een aantal dagen doorwerken, afhankelijk van hoe gevoelig je lichaam is. het kan zijn dat je daardoor wat vermoeid ben, dat je emotioneel wat uit balans bent, veel droomt of dat je lichaam afvalstoffen afvoert (bijvoorbeeld diarree, zweten, extra vaak naar de wc moeten). Dit komt doordat er blokkades worden opgeheven of omdat er ruimte komt om iets te verwerken. Je kan dit ondersteunen door het de tijd te geven, door tijd voor jezelf te nemen en door mildheid naar jezelf toe. Ook helpt het om veel in de natuur te zijn, te mediteren, op je ademhaling te letten en gezond te eten en drinken.

Overige informatie

Een behandeling kost €60,- per keer.
Het is niet mogelijk om van te voren in te schatten hoeveel behandelingen er nodig zijn. Het is mogelijk om na iedere behandeling te stoppen, je zit niet aan een traject vast.

Je ontvangt de betaalgegevens per mail.
Na de betaling ontvang je een linkje waarmee je je eigen behandeling in kan plannen.
Afspraken kunnen uitsluitend overdag ingepland worden tussen 10 en 17 uur
Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten inclusief mijn eigen voorbereidingstijd.

Ontdek de transformerende kracht van Akasha Healing en maak een reis naar diepe heling en persoonlijke transformatie. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en begin je reis naar een leven vol vitaliteit, balans en vervulling.

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden (per sms of mail). Bij later annuleren worden de kosten van een sessie in rekening gebracht.


Contact  Bericht

  *verplichte velden
  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van kopje.


  Reviews

  Hulp bij verkoop bedrijfspand

  12 juni 2024

  Via, via in contact gekomen met Willianne, het pand stond al bijna een jaar te koop, wel kijkers / geen kopers c.q. alleen slechte bieders. 2 weken na de Akasha Healing het pand verkocht! “Er is meer tussen hemel en aarde” En Willianne bewijst het.

  Ook een vriend van mij heeft een healing aangevraagd na een tijdje minder opdrachten (ZZPer) Na de healing van Willianne, na ca 2 weken, kwamen er weer opdrachten binnen bij hem! Bedankt Willianne.

  Avatar for Henk
  Henk

  Healing voor mijn kat Julia

  21 mei 2024

  Aloïs heeft mijn kat Julia een healing gegeven. Ik vond Julia wat sloom en was bang dat ze pijn had en ongelukkig was.

  Aloīs constateerde dat Julia weliswaar gelukkig was, maar wat last kon hebben van haar poten. Ik ga binnenkort met haar naar de DA om haar helemaal te laten checken. Dankjewel Aloīs !

  Avatar for Jacqueline Nolte
  Jacqueline Nolte

  Cursus Reiki 1 en Reiki 2

  8 mei 2024

  Reiki 1 ging heel goed waar ik veel lichamelijke klachten heb mogen loslaten , ook op emotioneel gebied veel mogen healen .

  Op materieel gebied heel veel mogen meemaken maar uiteindelijk begreep ik de boodschap daarover .

  Reiki 2 was meer dan alleen materiële lichamelijke klachten dit ging over mij als persoon hoe mensen me zagen en zien en hoe ik daar tegenover sta en ben , heb meer rust in mezelf ik accepteer de dingen zoals ze zijn , heb bijna of helemaal geen paniek aanvallen meer , voel me meer op mijn gemak

  In de begin was vooral werken aan mijn moeheid vooral dat maar naarmate de tijd verstrijkt gaat het beter af

  Heb steeds meer dromen en visioenen

  Daarbij legt Willianne alles goed uit , en ze neemt echt de tijd om door te zetten , ze straalt rust uit en dat heb ik ook bereikt .

  Heb Reiki 1&2 gedaan ✅ en ben blij dat ik het heb gedaan het heeft me als mens verder gebracht.

  Avatar for Maira
  Maira

  Heb mezelf weer aardig teruggevonden.

  6 mei 2024

  Na zoveel therapieën, reiki’s, hypnose enz te hebben gehad die mij niet veel deden, kwam ik bij Alois training en coaching uit. Ik heb heel veel pech in m’n leven gehad, met werk, te vroeg overleden dierbaren en in de liefde. Nadat ik in contact met Wilianne ben gekomen heeft zij gevoeld dat er een familievloek in mijn familie heerst. Ze heeft op mij de behandelingen uitgevoerd ( 2x ) Dit was een heftige maar mooie gewaarwording. Eerst voelde ik me erg moe en emotioneel. En had ik nog best tijd nodig om te herstellen. Maar toen gebeurde het, de weken daarna ging het licht steeds meer voor mij schijnen. De mensen werden aardiger, minder vijandelijker, ook durfde ik meer beslissingen voor mezelf te nemen en ook wat wel en niet meer goed voelt voor mij krijg ik in de gaten. Daarnaast ben ik gestapt uit een zeer toxische werkomgeving na 6 jaar en kreeg ik de kans om mijn droombaan waar te maken. In de liefde durf ik mezelf nog niet helemaal te geven, daar boek ik nog een behandeling voor om van mijn angsten af te komen. Na jarenlang me erg eenzaam te voelen met veel pech durf ik nu wel te zeggen dat dit de juiste weg was geweest bij Alois. Ik ben Wilianne dan ook heel erg dankbaar want ik hoor zelfs van mensen om me heen dat ik er beter, niet gestresst meer en gezonder eruit zie! Wilianne daar voor hartelijke dank!

  Avatar for Marja
  Marja

  Coaching

  12 juni 2018

  Willianne heeft een helder hoofd. Ze is in staat om hoofdzaak van bijzaak te onderscheiden. Willianne houdt de focus zowel op het geheel als op de logische samenhang van de onderdelen in relatie tot mijn persoonlijke belang. Ze kan daarin linken ontdekken tussen gegeven informatie of ontbrekende informatie detecteren. Ze komt daar achter door het stellen van vragen zodat het totale plaatje helder wordt. Ze geeft aanzetten tot het zetten van de stappen in de richting van de focus die daaruit groeit. Ze zal ook aangeven hoe die stappen te zetten of assisteren indien daar een weerstand op zit. Willianne heeft een gezonde balans tussen betrokkenheid en afstand die nodig is om dingen te zien die mogelijks gemist worden van uit het te nabije perspectief

  Avatar for Ruth Hendrickxs
  Ruth Hendrickxs