Energetische reiniging woning of werkruimte

Ik kan op afstand een huis, appartement, caravan, winkel of andere werkruimte energetisch reinigen. Ook geef ik hierbij een stuk healing aan het gebouw als dit nodig is. Dit zorgt er voor dat oude energie los komt en afgevoerd wordt, dat er nieuwe frisse energie in de ruimte komt en dat de energie weer gaat stromen. Hierdoor zal hierna ook het schoonmaken, opruimen en ontspullen gemakkelijker gaan.

Bij een energetische heling/ reiniging van een woning maak ik gebruik van de Akasha kronieken gecombineerd met andere (energetische heling) technieken. De Akasha kronieken zijn soort archief van iemands ziel en ook een huis heeft een ziel. Ik werk volledig op afstand.

Praktisch

Je kan alleen gebouwen laten reinigen waar je zelf eigenaar van bent of waar je zelf woont. Indien je een gebouw deelt met meerdere mensen (bijvoorbeeld een studentenwoning) beperkt ik me tot jouw eigen kamer en de gezamenlijke ruimtes.
Ook bij bedrijfspanden kan je alleen gebouwen laten reinigen waar je zelf eigenaar van bent of waar je zelf werkt, dit laatste kan alleen als je een eigen werkruimte hebt.

Het energetisch reinigen van een woning, gebouw of andere ruimte kost kost €50,- per keer.
Een behandeling duurt tussen de 45 en 60 minuten inclusief mijn eigen voorbereidingstijd.
Je ontvangt de betaalgegevens per mail. Daarnaast heb ik je volledige adres nodig (straat, huisnummer, postcode, plaats) om deze healing te kunnen geven.

Het is niet mogelijk om van te voren in te schatten hoeveel behandelingen er nodig zijn. Het is mogelijk om na iedere behandeling te stoppen, je zit niet aan een traject vast.