Energetische reiniging woning of werkruimte

Ik kan op afstand een huis, appartement, caravan, winkel of andere werkruimte energetisch reinigen. Ook geef ik hierbij een stuk healing aan het gebouw als dit nodig is. Dit zorgt er voor dat oude energie los komt en afgevoerd wordt, dat er nieuwe frisse energie in de ruimte komt en dat de energie weer gaat stromen. Hierdoor zal hierna ook het schoonmaken, opruimen en ontspullen gemakkelijker gaan.

Bij een energetische heling/ reiniging van een woning maak ik gebruik van de Akasha kronieken gecombineerd met andere (energetische heling) technieken. De Akasha kronieken zijn soort archief van iemands ziel en ook een huis heeft een ziel. Ik werk volledig op afstand.

Praktisch

Je kan alleen gebouwen laten reinigen waar je zelf eigenaar van bent of waar je zelf woont. Indien je een gebouw deelt met meerdere mensen (bijvoorbeeld een studentenwoning) beperkt ik me tot jouw eigen kamer en de gezamenlijke ruimtes.
Ook bij bedrijfspanden kan je alleen gebouwen laten reinigen waar je zelf eigenaar van bent of waar je zelf werkt, dit laatste kan alleen als je een eigen werkruimte hebt.

Het energetisch reinigen van een woning, gebouw of andere ruimte kost kost €50,- per keer.
Een behandeling duurt tussen de 45 en 60 minuten inclusief mijn eigen voorbereidingstijd.
Je ontvangt de betaalgegevens per mail. Daarnaast heb ik je volledige adres nodig (straat, huisnummer, postcode, plaats) om deze healing te kunnen geven.

Het is niet mogelijk om van te voren in te schatten hoeveel behandelingen er nodig zijn. Het is mogelijk om na iedere behandeling te stoppen, je zit niet aan een traject vast.


Contact  Bericht

  *verplichte velden
  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van huis.


  Reviews

  Hulp bij verkoop bedrijfspand

  12 juni 2024

  Via, via in contact gekomen met Willianne, het pand stond al bijna een jaar te koop, wel kijkers / geen kopers c.q. alleen slechte bieders. 2 weken na de Akasha Healing het pand verkocht! “Er is meer tussen hemel en aarde” En Willianne bewijst het.

  Ook een vriend van mij heeft een healing aangevraagd na een tijdje minder opdrachten (ZZPer) Na de healing van Willianne, na ca 2 weken, kwamen er weer opdrachten binnen bij hem! Bedankt Willianne.

  Avatar for Henk
  Henk

  Healing voor mijn kat Julia

  21 mei 2024

  Aloïs heeft mijn kat Julia een healing gegeven. Ik vond Julia wat sloom en was bang dat ze pijn had en ongelukkig was.

  Aloīs constateerde dat Julia weliswaar gelukkig was, maar wat last kon hebben van haar poten. Ik ga binnenkort met haar naar de DA om haar helemaal te laten checken. Dankjewel Aloīs !

  Avatar for Jacqueline Nolte
  Jacqueline Nolte

  Cursus Reiki 1 en Reiki 2

  8 mei 2024

  Reiki 1 ging heel goed waar ik veel lichamelijke klachten heb mogen loslaten , ook op emotioneel gebied veel mogen healen .

  Op materieel gebied heel veel mogen meemaken maar uiteindelijk begreep ik de boodschap daarover .

  Reiki 2 was meer dan alleen materiële lichamelijke klachten dit ging over mij als persoon hoe mensen me zagen en zien en hoe ik daar tegenover sta en ben , heb meer rust in mezelf ik accepteer de dingen zoals ze zijn , heb bijna of helemaal geen paniek aanvallen meer , voel me meer op mijn gemak

  In de begin was vooral werken aan mijn moeheid vooral dat maar naarmate de tijd verstrijkt gaat het beter af

  Heb steeds meer dromen en visioenen

  Daarbij legt Willianne alles goed uit , en ze neemt echt de tijd om door te zetten , ze straalt rust uit en dat heb ik ook bereikt .

  Heb Reiki 1&2 gedaan ✅ en ben blij dat ik het heb gedaan het heeft me als mens verder gebracht.

  Avatar for Maira
  Maira

  Heb mezelf weer aardig teruggevonden.

  6 mei 2024

  Na zoveel therapieën, reiki’s, hypnose enz te hebben gehad die mij niet veel deden, kwam ik bij Alois training en coaching uit. Ik heb heel veel pech in m’n leven gehad, met werk, te vroeg overleden dierbaren en in de liefde. Nadat ik in contact met Wilianne ben gekomen heeft zij gevoeld dat er een familievloek in mijn familie heerst. Ze heeft op mij de behandelingen uitgevoerd ( 2x ) Dit was een heftige maar mooie gewaarwording. Eerst voelde ik me erg moe en emotioneel. En had ik nog best tijd nodig om te herstellen. Maar toen gebeurde het, de weken daarna ging het licht steeds meer voor mij schijnen. De mensen werden aardiger, minder vijandelijker, ook durfde ik meer beslissingen voor mezelf te nemen en ook wat wel en niet meer goed voelt voor mij krijg ik in de gaten. Daarnaast ben ik gestapt uit een zeer toxische werkomgeving na 6 jaar en kreeg ik de kans om mijn droombaan waar te maken. In de liefde durf ik mezelf nog niet helemaal te geven, daar boek ik nog een behandeling voor om van mijn angsten af te komen. Na jarenlang me erg eenzaam te voelen met veel pech durf ik nu wel te zeggen dat dit de juiste weg was geweest bij Alois. Ik ben Wilianne dan ook heel erg dankbaar want ik hoor zelfs van mensen om me heen dat ik er beter, niet gestresst meer en gezonder eruit zie! Wilianne daar voor hartelijke dank!

  Avatar for Marja
  Marja

  Coaching

  12 juni 2018

  Willianne heeft een helder hoofd. Ze is in staat om hoofdzaak van bijzaak te onderscheiden. Willianne houdt de focus zowel op het geheel als op de logische samenhang van de onderdelen in relatie tot mijn persoonlijke belang. Ze kan daarin linken ontdekken tussen gegeven informatie of ontbrekende informatie detecteren. Ze komt daar achter door het stellen van vragen zodat het totale plaatje helder wordt. Ze geeft aanzetten tot het zetten van de stappen in de richting van de focus die daaruit groeit. Ze zal ook aangeven hoe die stappen te zetten of assisteren indien daar een weerstand op zit. Willianne heeft een gezonde balans tussen betrokkenheid en afstand die nodig is om dingen te zien die mogelijks gemist worden van uit het te nabije perspectief

  Avatar for Ruth Hendrickxs
  Ruth Hendrickxs