Bachbloesemmix op maat

Bachbloesems helpen je om weer in balans te komen. Vooral op emotioneel gebied (wat vaak weer doorwerkt op andere gebieden). Het kan zijn dat een klacht hierdoor verminderd of helemaal verdwijnt, het kan ook zijn dat je een laagje afpelt (zoals bij een ui) en dat je pas na een aantal laagjes afpellen van de klacht af bent. Dan kan het soms lijken alsof er een nieuwe klacht ontstaat maar eigenlijk ben je dan een laagje verder.

Bach bloesemremedies bieden een holistische benadering van gezondheid door zich te richten op de emotionele en psychologische aspecten van het welzijn. Ze zijn ontwikkeld door de Engelse arts Dr. Edward Bach in de jaren 1930. Dr. Bach geloofde dat emotionele en psychologische factoren een belangrijke rol spelen bij de gezondheid van mensen en dat het behandelen van deze factoren kan helpen bij het herstellen van het evenwicht in het lichaam.

De essentie van Bach bloesemremedies ligt in de 38 verschillende tincturen, elk afkomstig van specifieke bloemen, planten of bomen. Elke remedie is zorgvuldig ontworpen om specifieke emotionele toestanden of gemoedstoestanden aan te pakken, variërend van angst en ongeduld tot vage angsten en onderdrukte zorgen. Of het nu gaat om het overwinnen van angst, het bevorderen van innerlijke rust of het aanpakken van ongeduld, Bach bloesemremedies bieden een natuurlijke en milde ondersteuning voor het herstel van emotioneel evenwicht.

In een persoonlijk consult onderzoeken we samen jouw specifieke vraag of het probleem waarmee je worstelt. Op basis hiervan stel ik een unieke mix van bloesems samen die optimaal aansluit bij jouw emotionele behoeften. Er zijn ook kant en klare mixen op de markt, deze zijn echter niet afgestemd op jouw unieke situatie waardoor ze niet of minder effectief zijn (met uitzondering van de Rescue Remedy).

Ontdek de kracht van Bach bloesemremedies en zet de eerste stap naar emotioneel welzijn. Laat mij een persoonlijke mix samenstellen die jou helpt bij het vinden van innerlijke balans. De kosten hiervoor zijn voor mensen in Nederland €20,- per mix inclusief een kort telefonisch consult. Bij verzending naar België zijn de kosten €22,-. Woon je in een ander land neem dan even contact met me op voor de mogelijkheden.
Een Bachbloesemmis kan niet geruild of geretourneerd worden. Eventueel kan het pipetflesje hergebruikt worden (korting op je volgende bestelling)

Ik ben officieel geschoold door een door het Bach Centre erkende opleiding (TShealtacademy).

Neem contact op voor een consult en ontdek hoe Bach bloesemremedies jouw emotionele welzijn kunnen verbeteren.

Inhoud pipetflesje: natuurlijk mineraalwater, alcohol en een selectie van originele Bach Bloesems. De alcohol is ter conservering. Indien gewenst kan er een mix zonder extra alcohol gemaakt worden deze bevat dan alleen een lage dosis alcohol die aanwezig is in de originele Bach Bloesems.

* Bachbloesemremedies kunnen gecombineerd worden met andere behandelingen. Ze zijn echter geen vervanging voor noodzakelijke medische behandelingen. Raadpleeg altijd een arts voor advies als de klachten ernstig zijn of aanhouden.

** Bloesemremedies werken op energetisch niveau. Ze zijn wetenschappelijk niet aangetoond.