Ontdopen

Veel mensen zijn gedoopt op een leeftijd waarop ze hier zelf niet over konden beslissen (het is door de ouders besloten). Door het dopen hoor je bij de christelijke gemeenschap. Tijdens het dopen krijg je een soort onzichtbaar watermerk mee dat je verbind met de geloofsgemeenschap. Mogelijk had of heb je hier zelf helemaal geen behoefte aan en wil je juist los zijn van de christelijke gemeenschap.

Energetische invloed

Ook energetisch heeft het dopen invloed. Bij het dopen (meestal opgeladen water sprenkelen over het kruinchakra) kan onzuiverheid via het openstaande kruinchakra binnen je energielichaam gebracht worden wat voor allerlei klachten kan zorgen. Regelmatig is het kruinchakra na het dopen meer gesloten dan wenselijk dit kan je belemmeren om goed in contact te staan met het universum. Ook kan je bij het dopen energie mee krijgen van degene die de doop uitvoert, als deze persoon zelf niet in balans is kan je last krijgen van dezelfde disbalans. Daarnaast werpt de doop blokkades op om zelf contact te maken met God, dat was immers de taak van de kerk.

Dopen ongedaan maken

Ik kan de doop energetisch ongedaan maken. Je staat dan nog wel in het doopregister maar hebt geen last meer van de energetische invloed.

Energetisch ontdopen is een afstandsbehandeling waarbij ik de doop energetisch terug draai en een stukje heling geef met behulp van Reiki. Dit is een afstandsbehandeling waarbij we in principe geen telefonisch contact hebben. Het is wel van belang dat we samen een moment afspreken waarop ik de doop ongedaan maak omdat energetisch werk niet verantwoord is als je net aan het autorijden bent, op een ladder staat of iets anders doet waar je je concentratie bij nodig hebt. Het is het beste om tijdens de behandeling even rustig te zitten of iets rustigs te doen (lezen, puzzelen, tv kijken), in ieder geval niet iets waar je je concentratie of aandacht voor nodig hebt.

Het wisselt per persoon wat je van de behandeling merkt. Sommige mensen voelen dat er wat gebeurd, soms voelt dit aangenaam soms zorgt dit voor misselijkheid, hoofdpijn, vermoeidheid of andere tijdelijke ‘klachten’. Na de behandeling kan je een aantal dagen vermoeid zijn of merken dat je afvalstoffen afvoert.

Bij sommige kerken kan je je naam uit het doopregister laten halen. Meestal verwijderd dit niet de energetische invloed.

Overige informatie

Een behandeling kost €30,- per persoon.
Je ontvangt de betaalgegevens per mail.
Na de betaling ontvang je een linkje waarmee je je eigen behandeling in kan plannen.
Afspraken kunnen uitsluitend overdag ingepland worden tussen 10 en 17 uur
Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten inclusief mijn eigen voorbereidingstijd.

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden (per sms of mail). Bij later annuleren worden de kosten van een sessie in rekening gebracht.

Contact    Bericht

    *verplichte velden
    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van huis.