Cursus energetische healing deel 1 – verbinden met je intuïtie

Voor velen van ons is het luisteren naar onze gevoelens en intuïtie geen vanzelfsprekendheid. Idealiter werken ons verstand en gevoel samen. Geen van beiden heeft de overhand, ze vullen elkaar aan. Helaas hebben we dit als kind vaak niet geleerd en hebben we vooral leren vertrouwen op ons verstand. Als je ergens op denkkracht of met redenatie niet uitkomt wordt het tijd om naar je gevoel te luisteren. Daarnaast is het tijdens healings essentieel om met je intuïtie te kunnen werken. Je wordt je meer bewust van je innerlijke stem en leert jezelf beter kennen.

Tijdens deze cursus leer je hoe je kan verbinden met je intuïtie en hoe jezelf kan opladen en reinigen zodat je ook goed bij je intuïtie kan komen.
Je leert oefeningen die je gemakkelijk dagelijks kan toepassen.
Als je ook anderen behandeld zorgen deze oefeningen voor een goede voorbereiding op een behandeling. Daarom is deze cursus ook een goede aanvulling op mijn Reiki-cursussen.

Wanneer helpt het om meer op je intuïtie te vertrouwen:

 • Tijdens healings
 • Als je niet (meer) weet wat je wilt
 • Als je het gevoel hebt dat je jezelf niet kent
 • Als je te veel in je hoofd zit (piekeren, nadenken, analyseren)

Wat levert het je op om dichter bij je gevoel te komen:

 • Zelfkennis, een dieper begrip van jezelf
 • Bewustwording van je innerlijke stem
 • Loslaten van overtuigingen die je van anderen hebt overgenomen
 • Ontdekken wat voor jou echt belangrijk is, benut je intuïtie als kompas voor persoonlijke groei
 • Je eigen grenzen beter herkennen en respecteren

Thema’s:

 1. Verbinden met je innerlijke stem: We werken aan het herkennen en begrijpen van je innerlijke stem. Dit helpt je bij het maken van keuzes die echt bij je passen en die in lijn zijn met je diepste waarden.
 2. Werken vanuit je kern
 3. Contact maken met de aarde
 4. Aura schoonmaken
 5. Loslaten van belemmerende overtuigingen: We richten ons op het identificeren en loslaten van belemmerende overtuigingen zodat deze je niet belemmeren om je intuïtie te volgen.

Dit zijn 4 lessen van ongeveer een uur. De lessen kunnen online of in Enschede gevolgd worden. Je ontvangt tevens naslagdocumenten.
De kosten zijn €200,-

Ontdek de kracht van het verbinden met je intuïtie en creëer een leven in harmonie met wie je werkelijk bent. Neem contact op om een afspraak te maken en begin je reis naar een dieper zelfbewustzijn, emotionele balans en persoonlijke groei.


Lees ook:


Reviews


Hulp bij verkoop bedrijfspand

12 juni 2024

Via, via in contact gekomen met Willianne, het pand stond al bijna een jaar te koop, wel kijkers / geen kopers c.q. alleen slechte bieders. 2 weken na de Akasha Healing het pand verkocht! “Er is meer tussen hemel en aarde” En Willianne bewijst het.

Ook een vriend van mij heeft een healing aangevraagd na een tijdje minder opdrachten (ZZPer) Na de healing van Willianne, na ca 2 weken, kwamen er weer opdrachten binnen bij hem! Bedankt Willianne.

Avatar for Henk
Henk

Healing voor mijn kat Julia

21 mei 2024

Aloïs heeft mijn kat Julia een healing gegeven. Ik vond Julia wat sloom en was bang dat ze pijn had en ongelukkig was.

Aloīs constateerde dat Julia weliswaar gelukkig was, maar wat last kon hebben van haar poten. Ik ga binnenkort met haar naar de DA om haar helemaal te laten checken. Dankjewel Aloīs !

Avatar for Jacqueline Nolte
Jacqueline Nolte

Cursus Reiki 1 en Reiki 2

8 mei 2024

Reiki 1 ging heel goed waar ik veel lichamelijke klachten heb mogen loslaten , ook op emotioneel gebied veel mogen healen .

Op materieel gebied heel veel mogen meemaken maar uiteindelijk begreep ik de boodschap daarover .

Reiki 2 was meer dan alleen materiële lichamelijke klachten dit ging over mij als persoon hoe mensen me zagen en zien en hoe ik daar tegenover sta en ben , heb meer rust in mezelf ik accepteer de dingen zoals ze zijn , heb bijna of helemaal geen paniek aanvallen meer , voel me meer op mijn gemak

In de begin was vooral werken aan mijn moeheid vooral dat maar naarmate de tijd verstrijkt gaat het beter af

Heb steeds meer dromen en visioenen

Daarbij legt Willianne alles goed uit , en ze neemt echt de tijd om door te zetten , ze straalt rust uit en dat heb ik ook bereikt .

Heb Reiki 1&2 gedaan ✅ en ben blij dat ik het heb gedaan het heeft me als mens verder gebracht.

Avatar for Maira
Maira

Heb mezelf weer aardig teruggevonden.

6 mei 2024

Na zoveel therapieën, reiki’s, hypnose enz te hebben gehad die mij niet veel deden, kwam ik bij Alois training en coaching uit. Ik heb heel veel pech in m’n leven gehad, met werk, te vroeg overleden dierbaren en in de liefde. Nadat ik in contact met Wilianne ben gekomen heeft zij gevoeld dat er een familievloek in mijn familie heerst. Ze heeft op mij de behandelingen uitgevoerd ( 2x ) Dit was een heftige maar mooie gewaarwording. Eerst voelde ik me erg moe en emotioneel. En had ik nog best tijd nodig om te herstellen. Maar toen gebeurde het, de weken daarna ging het licht steeds meer voor mij schijnen. De mensen werden aardiger, minder vijandelijker, ook durfde ik meer beslissingen voor mezelf te nemen en ook wat wel en niet meer goed voelt voor mij krijg ik in de gaten. Daarnaast ben ik gestapt uit een zeer toxische werkomgeving na 6 jaar en kreeg ik de kans om mijn droombaan waar te maken. In de liefde durf ik mezelf nog niet helemaal te geven, daar boek ik nog een behandeling voor om van mijn angsten af te komen. Na jarenlang me erg eenzaam te voelen met veel pech durf ik nu wel te zeggen dat dit de juiste weg was geweest bij Alois. Ik ben Wilianne dan ook heel erg dankbaar want ik hoor zelfs van mensen om me heen dat ik er beter, niet gestresst meer en gezonder eruit zie! Wilianne daar voor hartelijke dank!

Avatar for Marja
Marja

Coaching

12 juni 2018

Willianne heeft een helder hoofd. Ze is in staat om hoofdzaak van bijzaak te onderscheiden. Willianne houdt de focus zowel op het geheel als op de logische samenhang van de onderdelen in relatie tot mijn persoonlijke belang. Ze kan daarin linken ontdekken tussen gegeven informatie of ontbrekende informatie detecteren. Ze komt daar achter door het stellen van vragen zodat het totale plaatje helder wordt. Ze geeft aanzetten tot het zetten van de stappen in de richting van de focus die daaruit groeit. Ze zal ook aangeven hoe die stappen te zetten of assisteren indien daar een weerstand op zit. Willianne heeft een gezonde balans tussen betrokkenheid en afstand die nodig is om dingen te zien die mogelijks gemist worden van uit het te nabije perspectief

Avatar for Ruth Hendrickxs
Ruth Hendrickxs