Ontdek de kracht van het verbinden met je innerlijke gevoel.

Ben je op zoek naar meer zelfbewustzijn, emotionele balans en persoonlijke groei? Ik help je in contact te komen met je diepste gevoelens en innerlijke wijsheid.

Voor velen van ons is het luisteren naar onze gevoelens geen vanzelfsprekendheid. Idealiter werken ons verstand en gevoel samen. Geen van beiden heeft de overhand, ze vullen elkaar aan. Helaas hebben we dit als kind vaak niet geleerd en hebben we vooral leren vertrouwen op ons verstand. Als je ergens op denkkracht of met redenatie niet uitkomt wordt het tijd om naar je gevoel te luisteren. Door middel van coaching en begeleiding ondersteun ik je bij het ontdekken en omarmen van je eigen gevoelswereld, zodat je krachtige en bewuste keuzes kunt maken die in lijn zijn met wie je werkelijk bent. Je wordt je meer bewust van je innerlijke stem en leert jezelf beter kennen.

Wanneer helpt het om meer op je gevoel te vertrouwen:

 • Als je niet (meer) weet wat je wilt
 • Als je het gevoel hebt dat je jezelf niet kent
 • Als je te veel in je hoofd zit (piekeren, nadenken, analyseren)
 • Als je merkt dat je niet voluit leeft
 • Als je je gevoelskant meer wilt ontwikkelen

Wat is gevoelscoaching?

Gevoelscoaching is een proces dat gericht is op het versterken van je vermogen om je emoties en innerlijke gevoelens te begrijpen en te benutten als een kompas voor persoonlijke groei.Ik begeleid je bij het ontdekken en verkennen van je gevoelswereld, het herkennen van belemmerende patronen en het ontwikkelen van vaardigheden om meer in contact te komen met je authentieke zelf.

Wat levert het je op om dichter bij je gevoel te komen:

 • Zelfkennis, een dieper begrip van jezelf
 • Bewustwording van je innerlijke stem
 • Loslaten van overtuigingen die je van anderen hebt overgenomen
 • Ontdekken wat voor jou echt belangrijk is
 • Je eigen grenzen beter herkennen en respecteren
 • Tijd en aandacht voor jezelf
 • Zelfontwikkeling en persoonlijke groei

Het is ook mogelijk om hier meer toegespitst mee te werken door te oefenen in het maken van keuzes of door de technieken toe te passen bij het ontspullen.

Trajectomschrijving:

 1. Intake en kennismaking:We bespreken jouw persoonlijke doelen, uitdagingen en wat je hoopt te bereiken in dit traject.
 2. Het Verbinden met Je Innerlijke Stem: We werken aan het herkennen en begrijpen van je innerlijke stem. Dit helpt je bij het maken van keuzes die echt bij je passen en die in lijn zijn met je diepste waarden.
 3. Het Loslaten van Belemmerende Overtuigingen: We richten ons op het identificeren en loslaten van belemmerende overtuigingen zodat deze je niet belemmeren om je gevoel te volgen.
 4. Afronding en Toekomstplanning: We sluiten het traject af door je successen te vieren en te bespreken hoe je je groei en zelfbewustzijn in de toekomst kunt behouden en verdiepen.

Er zijn minimaal 3 sessies nodig om te ervaren wat het voor je doet om dichter bij je gevoel te komen.

Ontdek de kracht van het verbinden met je innerlijke gevoel en creëer een leven in harmonie met wie je werkelijk bent. Neem contact op om een afspraak te maken en begin je reis naar een dieper zelfbewustzijn, emotionele balans en persoonlijke groei.


Referenties

“Willianne heeft een helder hoofd. Ze is in staat om hoofdzaak van bijzaak te onderscheiden. Willianne houdt de focus zowel op het geheel als op de logische samenhang van de onderdelen in relatie tot mijn persoonlijke belang. Ze kan daarin linken ontdekken tussen gegeven informatie of ontbrekende informatie detecteren. Ze komt daar achter door het stellen van vragen zodat het totale plaatje helder wordt. Ze geeft aanzetten tot het zetten van de stappen in de richting van de focus die daaruit groeit. Ze zal ook aangeven hoe die stappen te zetten of assisteren indien daar een weerstand op zit. Willianne heeft een gezonde balans tussen betrokkenheid en afstand die nodig is om dingen te zien die mogelijks gemist worden van uit het te nabije perspectief.”

Ruth Hendrickxs


Lees ook: