Mijn geschiedenis met vloeken

Vanaf mijn geboorte was ik belast met een familievloek. Dit uitte zich in mijn jeugd onder andere door vermoeidheidsklachten, meerdere gezondheidsklachten (o.a. ernstige heupkom-ontsteking en onverklaarbare koortsaanvallen), concentratieproblemen, moeite om informatie op te nemen, meerdere verhuizingen (en 4 verschillende basisscholen) en moeilijk aansluiting vinden bij anderen.

Later kwamen hier andere tegenwerkingen bij zoals moeite om een stageplek te vinden, financiële uitdagingen en allergieën.

Tijdens mijn reiki 2 opleiding hoorde ik voor het eerst over familievloeken. Ik voelde meteen dat dit op mij van toepassing was. Ik heb dezelfde avond bij iemand nagevraagd of ik inderdaad belast was met een vloek en heb deze zo snel als ging om laten keren.

Direct na het omkeren van de vloek voelde ik dat er iets wezenlijks veranderd was. Ik voelde een rust die ik daarvoor niet kende. In de dagen daarna kwam ik alleen klein ongeluk (zoals een vogel die vlak voor je voeten poept) tegen alsof alle tegenwerkingen toch nog even een niet al te succesvolle poging ondernamen.

In de weken daarna las ik alles dat ik kon vinden over familievloeken en naarmate ik meer las voelde ik heel sterk dat ook ik familievloeken mocht gaan omkeren zodra ik zelf voldoende was aangesterkt. Helaas is de persoon die mijn familievloek verwijderd heeft korte tijd na deze behandeling overleden waardoor ik hem niet om hulp kon vragen. Gelukkig wees het universum mij na een jaar de weg.

Een andere vloek

Ondanks dat de familievloek weg was, ik voldoende tijd had genomen om van de tijd met de vloek te herstellen en ondanks dat ik inmiddels Reiki master was had ik toch het gevoel dat er ergens nog iets in de weg zat. Hoewel ik me van binnen beter voelde en beter bij mijn intuïtie kon komen had ik toch weer weinig energie en nog altijd lichamelijke klachten. Ik merkte dat sommige dingen gemakkelijker gaan maar dat er ook nog veel tegenslag was. En sinds het omkeren van de vloek verdroeg ik de tegenslag ook niet meer.

Het duurde een tijdje voordat ik er achter was waardoor dit kwam. Naarmate ik meer ging werken met de familievloeken van anderen kwamen er ook andere vloeken op mijn pad. Hierdoor herkende ik na een tijdje een 2e vloek bij mezelf. Deze was geplaatst door een sekte (waar ik ooit een “cursus” gevolgd heb) omdat ik niet verder ging op hun pad maar mijn eigen pad en intuïtie volgde.

Duistere invloed

Rond mijn 30ste kwam ik iemand tegen waarmee ik een diepe zielsconnectie had. We hebben korte tijd een relatie gehad maar kwamen er achter dat dit voor ons niet werkte. We hielden wel contact maar met veel afstand (letterlijk en figuurlijk). Ook dit werkte voor ons niet waardoor we vervolgens iets tussen een relatie en vriendschap in kregen. Uiteindelijk stopte ons contact door een voor ons beiden essentieel thema waar we het niet over eens konden worden. Een tijdje daarna kreeg ik nieuwe lichamelijke klachten waarbij ik duidelijk zijn invloed voelde. Al kon ik dat zelf rond die tijd niet helemaal geloven en bevatten. Deze invloed is verdwenen op het moment dat mijn familievloek omgekeerd werd omdat daardoor mijn bescherming hersteld is.

Ik ben deze duistere energie later gaan herkennen doordat ik meerder mensen behandeld heb die naast een familievloek ook onder duistere invloed van iemand anders stonden.