Keuzes maken die echt bij jou passen

Het maken van keuzes dwingt je te focussen op wat voor jou echt van belang is en waar jij tijd, geld en energie aan wilt besteden. Soms is het nemen van beslissingen moeilijk omdat je bang bent om de verkeerde keuze te maken, omdat je niet goed weet wat je diep van binnen wilt of omdat je teveel rekening houdt met verwachtingen van anderen.

Voor wie:

 • Als je een verandering in je leven wilt, maar niet precies weet welke richting je op wilt (bijvoorbeeld op het gebied van werk, opleiding, of relaties)
 • Als je veel tijd nodig hebt om een beslissing te nemen
 • Als je blijft hangen in besluiteloosheid
 • Als je bang bent dat je de verkeerde keuze maakt
 • Als je behoefte hebt aan ondersteuning bij het nemen van belangrijke beslissingen
 • Als je zo veel informatie verzamelt dat je door de bomen door het bos niet meer ziet
 • Als je probeert om aan ieders verwachtingen te voldoen

Het maken van een keuze zorgt ervoor dat je verder kunt. Ik leer je een techniek waardoor je steeds beter weet wat echt bij je past en wat voor jou belangrijk is. Hierdoor wordt het nemen van beslissingen gemakkelijker. Je hebt immers helder voor ogen wat je wilt. Tevens ben ik geschoold in gedragsverandering en zal ik je indien nodig ondersteunen bij het uitvoeren en integreren van jouw keuzes.

Resultaten van het traject:

 • Minder tijd, geld en energie verspillen aan verkeerde keuzes
 • Sneller en doelgerichter beslissingen nemen
 • Steeds beter weten wat werkelijk bij je past
 • Focus op wat voor jou werkelijk belangrijk is
 • Meer regie over je eigen leven, waarbij jij bepaalt waar je jouw tijd, geld en energie aan besteedt
 • Meer zelfvertrouwen
 • Minder (keuze)stress
 • Jouw plannen omzetten in haalbare plannen

Deze positieve effecten blijven ook na het traject doorwerken, doordat je steeds beter en sneller aanvoelt wat werkelijk bij jou past en weet hoe je dit kan realiseren.

Trajectomschrijving:

 1. Intake:We beginnen met een intake om jouw specifieke situatie en doelen te begrijpen.
 2. Technieken leren: Je leert dichter bij je gevoel te komen om zo samen met je innerlijk keuzes te maken die echt bij je passen. Ook leer je hoe je deze keuzes om kan zetten in haalbare plannen.
 3. Coaching en implementatie: We werken samen aan concrete beslissingen en hoe je ze in de praktijk kunt brengen.
 4. Follow-up: We bespreken eventuele uitdagingen waar je tegenaan loopt

Er zijn minimaal 3 sessies nodig om een belangrijke keuze te maken en te implementeren. Als je met meerdere thema’s aan de slag wil zijn er meer sessies nodig. Je beslist zelf na iedere sessie of je door gaat.


Ontdek de kracht van het verbinden met je innerlijke gevoel en creëer een leven in harmonie met wie je werkelijk bent. Neem contact op om een afspraak te maken


Referenties

“Willianne heeft een helder hoofd. Ze is in staat om hoofdzaak van bijzaak te onderscheiden. Willianne houdt de focus zowel op het geheel als op de logische samenhang van de onderdelen in relatie tot mijn persoonlijke belang. Ze kan daarin linken ontdekken tussen gegeven informatie of ontbrekende informatie detecteren. Ze komt daar achter door het stellen van vragen zodat het totale plaatje helder wordt. Ze geeft aanzetten tot het zetten van de stappen in de richting van de focus die daaruit groeit. Ze zal ook aangeven hoe die stappen te zetten of assisteren indien daar een weerstand op zit. Willianne heeft een gezonde balans tussen betrokkenheid en afstand die nodig is om dingen te zien die mogelijks gemist worden van uit het te nabije perspectief.”

Ruth Hendrickxs


Lees ook:

Opruimcoaching

Opruimen gaat over loslaten, over afstand nemen van bijvoorbeeld het verleden of oude plannen. Door op te ruimen zorg je letterlijk en figuurlijk voor meer ruimte zodat je kunt focussen op wat daadwerkelijk belangrijk voor je is. Dit zorgt niet alleen voor minder spullen in huis, maar werkt ook door in de rest van je leven.