Cursus familievloek opheffen

De afgelopen jaren heb ik vele mensen van hun familievloek afgeholpen via een afstandsbehandeling. Tegelijkertijd geloof ik dat zelfhealing de meest krachtige en effectieve healing is. Daarom kan je vanaf nu bij mij een cursus volgen waarin je zelf leert om je vloek om te keren naar een bescherming en is het niet langer mogelijk om de vloek door mij om te laten keren.

Hoe weet je of je belast bent met een familievloek?

Je hebt een of meer van onderstaande klachten

  • Meer pech in het leven dan anderen.
  • Meer ongelukjes of ongelukken.
  • Gezondheidsklachten of een slechte weerstand.
  • Vermoeidheidsklachten of vaak vermoeid wakker worden.
  • Moeite om aan voldoende inkomen te komen.
  • Wat je ook doet je lijkt maar niet vooruit te komen in het leven.
  • Het gevoel dat je er alleen toe doet als je anderen helpt of gelukkig maakt.
  • Moeite om bij je gevoel te komen.
  • Het lijkt alsof je niet gelukkig mag/kan zijn.
  • Het gevoel dat je aan het overleven bent.

Dan kan het zijn dan je belast bent met een familievloek (ook wel generatievloek, voorouderlijke vloek of familieban genoemd). Deze vloek gaat op zoek naar jouw zwakke plekken (achilleshiel) en gaat je van daar uit tegen werken. Ook bij een ander soort vloek kunnen bovenstaande symptomen voorkomen.

Als je twijfelt of je belast bent met een familievloek of een andere vloek vul dan het formulier in onderaan deze pagina en vermeld hierin je volledige naam. Ik zal dan gratis invoelen of je belast bent.

Hoe kom je van een familievloek of andere vloek af?

Hoe fijn zou het zijn als je de tegenwerking van de vloek niet meer hebt en je kracht en energie voor positieve dingen in kan zetten? Een familievloek is niet te verwijderen, maar kan wel getransformeerd worden naar een bescherming. Ik leer je hoe je jouw vloek kan omkeren. Dit omkeren van de vloek werkt door in je hele familielijn. Dus als jouw opa of oma met familievloek nog leeft dan wordt de vloek voor jullie beiden getransformeerd. Ook heb je hierna geen kans meer om de vloek door te geven aan je kinderen of kleinkinderen.

Tijdens de cursus leer ik je hoe je de vloek kan omkeren en hoe je jezelf zo goed mogelijk kan healen van alle schade die de vloek reeds heeft aangericht. Om deze cursus te kunnen volgen is het nodig dat je reeds Reiki 2 hebt gevolgd of op een andere manier hebt leren werken met symbolen. Daarnaast is het nodig dat je weet hoe je jezelf kan zuiveren voor een behandeling. Indien nodig kan je hiervoor bij mij (bij)scholing volgen.

Het wisselt per persoon wat je tijdens de omkering tegenkomt en of er na die tijd nog extra healing nodig is. Ik begeleidt je hierin en geef je hier tips voor mee. Na de omkering van de vloek kan je langere tijd vermoeid zijn, veel dromen, flashbacks hebben, etc. Dit omdat je tijd nodig hebt om van de vloek te herstellen (net zoals je na een operatie moet herstellen) en omdat je de tijd waarin je vervloekt was nu gaat verwerken. Mocht je echt op iets hardnekkigs blijven tuiten dan kan ik je daar met een aanvullende Akasha healing of bachbloesemmix op maat bij ondersteunen.

Dit is een 1 op 1 cursus die ik online aanbied. We zijn ongeveer 2 uur bezig en in die tijd keer je ook je eigen vloek om.
De kosten bedragen €100,- Je ontvangt de betaalgegevens per mail.
Afspraken kunnen uitsluitend overdag ingepland worden tussen 9:30 en 17:30 uur

Gemaakte afspraken kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden (per mail). Bij later annuleren worden de kosten van de cursus in rekening gebracht.

Ervaringen van anderen

2 dagen na de omkering
Ik voel echt een verlichting in me lichaam. Alsof ik zware steen op me rug had en dat is nu weg. Verder heb wel last van flashbacks. Maar gelukkig geen nachtmerries gehad of aanval. Maar wat ik zo bijzonder vind is dat ik maanden afwijzingen heb gekregen op werk gebied. Of soms solliciteer ik en dan kreeg ik zelf geen antwoord terug. Nu ben ik vandaag vanochtend gebeld door een bedrijf of geïnteresseerd ben in een baan. Want er staat een vacature vrij!! Ik vond dat zoo bijzonder wauw ik kon het niet geloven, omdat ik al zolang solliciteer en alleen word afgewezen. Dus ik schrok ik echt. Tevens had ik ongeveer 3 maanden ruzie met een vriend van mij. We hadden geen contact meer. Hij heeft eergisteren weer plotseling weer contact met mij opgenomen. En we hebben het weer met elkaar goed gemaakt!!. Het is alsof ik verandering. Jammer van die flashback, maar ik ben zo blij.

Het gaat nu goed met ons en we zijn, o.a. door het omkeren van de familievloek, meer in onze oerkracht en kern aanwezig.
Bij Ruben (mijn vriend) is er meer rust ontstaan…hij was altijd snel boos en gefrustreerd.
Ik ben ook rustiger geworden doordat ik mijzelf meer rust gun en niet altijd maar bezig hoef te zijn.
Liefs Mirjam Tamis

Direct na de behandeling
Ik voelde veel (warme) stroming in de tijd, iets bewegen en veranderen…En bijzonders een andere mentale gevoel, van heel zakelijk en oordelend terug naar warmte en zachtheid.

Tijdens de omkering kreeg ik opeens een steek in mijn hoofd, maar dat was een flits en weg was het weer. Nu na een paar dagen heb ik het gevoel of er een last van me afgevallen is.
Lieve groet Trees de Kruijf-Swart

Extra info: wat is een familievloek en hoe kom je er aan?

Familievloeken zijn ontstaan rond de 18de eeuw toen het nog not done was om te trouwen met iemand van een ander geloof. Stellen die van hun familie niet samen mochten zijn vertrokken rond die tijd regelmatig naar de steden waar meer vrijheid was en ze wel samen konden leven. De priesters uit die tijd spraken een vloek over deze stellen uit (voor eeuwig verbannen of vervloekt). Een vloek uitgesproken door alleen een priester is niet zo sterk, maar de priester moedigde ook familieleden aan om deze vloek te herhalen. Als een vloek door de eigen familie word uitgesproken word het een krachtige vloek, een familievloek.

Helaas kleeft deze vloek niet alleen aan de oorspronkelijke persoon waar die over uitgesproken is maar wordt een familievloek ook doorgegeven aan volgende generaties. Hierdoor lopen er nog steeds veel mensen met familievloeken rond zonder dat ze dit weten.
Meestal slaat een familievloek een generatie over en heb je deze dus van een opa of oma geërfd. Vaak is dit een opa of oma waar je een sterke band mee ervaart, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Ook draag je deze vloek vanaf je geboorte bij je. Dit vraagt veel je en hierdoor ontwikkel je op den duur fysieke, emotionele en/of mentale klachten.

Mensen die belast zijn met een familievloek trekken vaak ook een partner aan met een familievloek. Daarnaast kunnen partners en familieleden ook hinder ondervinden van een vloek doordat ze proberen te helpen bij jouw klachten of pech of hier zelf ook door geraakt worden.


Contact

Vragen over familievloeken en andere vloeken kunnen uitsluitend via dit formulier of per mail gesteld worden. Ik bekijk niet welke klachten er precies door de vloek komen maar focus me op het omdraaien van de vloek zodat deze geen verdere schade aanricht.



    Bericht

    *verplichte velden
    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van boom.