Healing dieren

Net als mensen kunnen dieren behoefte hebben aan healing. Denk aan klachten zoals:

  • Moe zijn/ lusteloos
  • Veel slapen
  • Snel en vaak schrikken
  • Allergieklachten
  • Verlatingsangst
  • Gedragsproblemen

Bij het behandelen van dieren werk ik op afstand en maak ik gebruik van Reiki, Akasha healing en intuïtieve healing. Per dier bekijk ik welke vorm van healing het beste past. Indien nodig kan ik ter ondersteuning ook een bachbloesemmix op maat maken.

Een dierenhealing kost €45,- per keer. Neem contact op voor het maken van een afspraak.


Contact



    Bericht

    *verplichte velden
    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vliegtuig.


    Reviews


    Cursus Reiki 1 en Reiki 2

    8 mei 2024

    Reiki 1 ging heel goed waar ik veel lichamelijke klachten heb mogen loslaten , ook op emotioneel gebied veel mogen healen .

    Op materieel gebied heel veel mogen meemaken maar uiteindelijk begreep ik de boodschap daarover .

    Reiki 2 was meer dan alleen materiële lichamelijke klachten dit ging over mij als persoon hoe mensen me zagen en zien en hoe ik daar tegenover sta en ben , heb meer rust in mezelf ik accepteer de dingen zoals ze zijn , heb bijna of helemaal geen paniek aanvallen meer , voel me meer op mijn gemak

    In de begin was vooral werken aan mijn moeheid vooral dat maar naarmate de tijd verstrijkt gaat het beter af

    Heb steeds meer dromen en visioenen

    Daarbij legt Willianne alles goed uit , en ze neemt echt de tijd om door te zetten , ze straalt rust uit en dat heb ik ook bereikt .

    Heb Reiki 1&2 gedaan ✅ en ben blij dat ik het heb gedaan het heeft me als mens verder gebracht.

    Avatar for Maira
    Maira

    Heb mezelf weer aardig teruggevonden.

    8 mei 2024

    Na zoveel therapieën, reiki’s, hypnose enz te hebben gehad die mij niet veel deden, kwam ik bij Alois training en coaching uit. Ik heb heel veel pech in m’n leven gehad, met werk, te vroeg overleden dierbaren en in de liefde. Nadat ik in contact met Wilianne ben gekomen heeft zij gevoeld dat er een familievloek in mijn familie heerst. Ze heeft op mij de behandelingen uitgevoerd ( 2x ) Dit was een heftige maar mooie gewaarwording. Eerst voelde ik me erg moe en emotioneel. En had ik nog best tijd nodig om te herstellen. Maar toen gebeurde het, de weken daarna ging het licht steeds meer voor mij schijnen. De mensen werden aardiger, minder vijandelijker, ook durfde ik meer beslissingen voor mezelf te nemen en ook wat wel en niet meer goed voelt voor mij krijg ik in de gaten. Daarnaast ben ik gestapt uit een zeer toxische werkomgeving na 6 jaar en kreeg ik de kans om mijn droombaan waar te maken. In de liefde durf ik mezelf nog niet helemaal te geven, daar boek ik nog een behandeling voor om van mijn angsten af te komen. Na jarenlang me erg eenzaam te voelen met veel pech durf ik nu wel te zeggen dat dit de juiste weg was geweest bij Alois. Ik ben Wilianne dan ook heel erg dankbaar want ik hoor zelfs van mensen om me heen dat ik er beter, niet gestresst meer en gezonder eruit zie! Wilianne daar voor hartelijke dank!

    Avatar for Marja
    Marja